Хуткая дастаўка
з вашых любiмых рэстаранаў
Мінска, Брэста, Гомеля, Гродна, Магілёва, Віцебска, Салігорска, Ліды, Маладзечна, Пінска Мозыра, Баранавіч і Бабруйска
Пазначце адрас, каб мы маглі прапанаваць вам самую хуткую дастаўку

Беларуская, Еўрапейская, Піца, Шашлык, Грыль, Кебаб, Піўніца і Паб, Паста, Дранікі, Бліны
Працоўны час
Панядзелак-Нядзеля
12:00 - 22:00
12:00 - 22:00
Дастаўка 3.00 Руб.

#1 Закуска з селядца з цыбуляй 150/100г, філе селядца, цыбуля, смятана, грэнкі з белага хлеба

#2 Сэт з закусак з сырнай начынкай 310/30г, ассорти рулетиков из цукини, баклажана и ветчины, слайсы томата с сырной начинкой с добавлением чеснока

#3 Сялянская закуска 500/25/5г, вэнджаны кумпяк, вэнджаны шпік, хатнія каўбаскі, квашаная капуста, салёныя агуркі, хрэн

#5 Закуска да гарэлачкі 210г, Селядзец з марынаваными грыбамі, цыбуляй, падаецца са смятанай

#6 Закуска Перчыні 175/6г, салодкі перац грыль з тварожным сырам, зелянінай, часнаком, грэцкімі арэхамі

#7 Рыбное плато 270/35г, филе красной рыбы слабого соления, скумбрия холодного копчения, слабосолёное филе сельди, подаётся с лимоном

#8 Ассорти сыров и сырных боллов 200/160/30/20г, пармезан, сычужный сыр, сулугуни, Фета, 3 вида сырных боллов (в кунжутной панировке, с чесночком и оливкой в панировке из измельчённого грецкого ореха, в панировке из зелени с начинкой из сельдерея и консервированных грибов), подаётся с мёдом и грецким орехом

#9 Асарці з агародніны 250/60/10г, перац, агуркі, памідор. Падаецца з салерай і зялёнай цыбуляй

#10 Асарці мясное 300/50/5г, каўбаса сыравяленая, сыравэнджаная каўбаса, грудзінка, вэнджаная палендвіца, агурок, перац свежы, зеляніна

#11 Асарці з сала 150/150/15г, сала вэнджана, салёнае сала, салёная грудзінка, квашаная капуста, марынаваны агурок, хрэн

#12 Асарці з марынаванай агародніны 400/5г, марынаваныя памідоры, агуркі, перац, квашаная капуста, вострая морква, масліны, салата

#30 Салата Кобб 300/30г, свежие томаты, обжаренное филе цыплёнка, отварное яйцо, сыр сычужный, стебель сельдерея, обжаренный копченый бекон, свежий огурец и листья салата, заправка на основе оливкового масла с зёрнами французской горчицы

#31 Салат с запеченным перцем 250/20г, лёгкий салат из сыра Фета в прованских травах, свежих томатов и перца, запеченного на гриле под заправкой на основе сока лимона и оливкового масла

#32 Салата Цэзар 265/50г, листья салата, обжаренное филе цыпленка в панировке Оранж, томат свежий, яйцо, пикантные крутоны в прованских травах со щепоткой паприки, сыр пармезан, фирменный соус Цезарь

#33 Англійская салата з куранём 250/5г, куранё, смажаныя грыбы, салера, марынаваныя агуркі, яблык, тамат, гарчычна-маянэзны соус

#34 Салата Неапаль 240г, адварная ялавічына, смажаныя шампіньёны, варанае курынае філе, свежыя памідоры, агуркі, марынаваная цыбуля, гарчыца, маянэз

#35 Салата з вэнджанай курыцай 290г, марынаваныя і свежыя агуркі, вэнджанае курынае філе, яйкі са смажанай бульбай, маянэзам

#60 #Крылья 270/10/45г, карамелизованные в фирменном соусе на основе пива с добавлением пикантных специй крылышки цыплёнка под семенами белого кунжута, подаются со стеблем сельдерея

#63 Піўная закуска Мікс 180/130/120/50/50/100г, курыныя крылцы, кольцы кальмараў, цыбулёвыя кольцы, шарыкі з сыру Філадэльфія, падаецца з соусам Тар-тар і кетчупам

#64 Вострыя касічкі з беконам 250г, вострыя касічкі са слаенага цеста з беконам, сырам і перцам Халапеньё

#80 Овощной крем-суп 300г, лёгкий суп из сезонных пюрированных овощей с добавлением прованских трав

#81 Беларускі Боршч з грэнкамі і шмальцам 300/30/50/20г, ялавічына, вэнджаніна, смятана, барадзінскія грэнкі, шмалец

#82 Суп Салянка мясная 300/50г, каўбаса, вяндліна, марынаваныя агуркі, масліны, цыбуля са смятанай

#100 Смажаніна з вушэй 420/20/4г, патэльня з адварнымі вушамі, смажанымі грыбамі, бульбай, вяршкі, хрэн, журавіны, Халапеньё

#101 Дранікі з яйкам і смажанай грудзінкай 440/5г, дранікі, смажаная грудзінка, яйка, цыбуля фры

#102 Дранікі з мачанкай па-хатняму 500/2г, дранікі, мачанка, ялавічына, грыбы, цыбуля, падаецца ў збанку

#103 Дранікі па-застаўску 300/10г, дранікі, грудзінка, грыбы з цыбуляй, філе кураня, смятанкавы соус

#104 Смажаная грудзінка з гарнірам 150/150/100/100г, грудзінка смажаная, пюрэ бульбяное, капуста квашаная, бурак

#105 Дранікі вясковыя 350/10г, дранікі, смажаная вэнджана-адварная грудзінка, тварожная паста. часнок

#120 Біф-патэльня 530/5г, цяляціна, ялавічны язык, бульба, струкавая фасоля, гарошак, гарчычна-сырны соус, зеляніна

#121 Патэльня з цяляцінай і аджыкай 480/30г, патэльня з пікантнай цяляцінай, бульбай, струкавай фасоллю, хатняя аджыка, зеляніна

#123 Патэльня са свінінай і грыбамі ў сметанковым соусе 340/30г, смажаная бульба, свініна, цыбуля, грыбы, сметанковы соус, зеляніна

#124 Смажаная хатняя каўбаска з бульбай і агуркам 200/100/50/5г, бульба, цыбуля, каўбаска, марынаваны агурок, часнок. Падаецца з белым і чырвоным соусамі, зеляніна

#140 Жареное мясо на шпажках 150/180/50/50г, жареное на гриле филе свинины в прованских травах, подается с дольками деревенского картофеля, овощным миксом и белым соусом с чесночком и зеленью

#141 Мясо по-деревенски 150/50/150/50/10г, запеченное филе свинины, подаётся под сливочно-горчичным соусом с картофельным пюре и квашеной капустой

#142 Карэйка з кішэнькай 200/150/50/5г, свіная карэйка на касці з кішэнькай, цыбуля, грыбы, вяндліна, сыр, бульбяныя дзелькі, смажаныя шампіньёны ў сметанковым соусе, зеляніна

#143 Свініна па-варшаўскy 300/5/2г, свініна, марынаваныя агуркі, вэнджаная грудзінка, кансерваваныя грыбы, часнок, сыр, маянэз, зеляніна

#145 Свініна Самурай 380/6г, філе свініны, бульбяное пюрэ, грыбы, востры соус Самурай, зеляніна

#146 Кордон Блю 300/50/200/50г, панированное филе цыплёнка, начиненное сыром и ветчиной, подаётся на сырной подушке с дольками деревенского картофеля и овощным миксом

#147 Хрустящее филе цыплёнка с картофельным пюре 200/200/100/10г, филе цыплёнка в панировке Оранж с прованскими травами, подаётся с картофельным пюре и грибами в сливочном соусе

#148 Филе цыплёнка на гриле с овощами терияке 150/150г, нежное куриное филе в прованских травах, подается с карамелизованными в соусе Терияки овощами под семенами белого кунжута

#150 Курыны стэйк з Пармезанам і таматамі з грыбным соусам 330/200/60г, філе кураня, сыр, тамат, грыбны соус. Падаецца з бульбянымі долькамі і гароднінай

#151 Курынае філе ў вэнджанай грудзінке з сырам 270/10г, сыр Сулугуні, курынае філе з кары, зеляніна, вэнджаная грудзінка

#152 Блінчыкі Фларэнцыя 340/5г, блінныя рулецікі з вяндлінай, сырам пад соусам Бешамэль, зеляніна

#153 Шампіньёны ў беконе фаршыраваныя вяндлінай 160/2г, грыбы, сыр, вяндліна, цыбуля, бекон, зеляніна

#154 Хрустящая белая рыба с гриль-овощами 150/160/150/50г, филе белой рыбы в панировке Оранж, подаётся с овощами на гриле, дольками деревенского картофеля и соусом тар-тар

#155 Белая рыба па-польску 130/200/50/5г, філе белай рыбы, бульбяное пюрэ, польскі соус, зеляніна

#156 Чырвоная рыба са шпінатам 100/150/150/5г, філе чырвонай рыбы, шпінат, сметанковы соус, бульбяное пюрэ, зеляніна