Хуткая дастаўка
з вашых любiмых рэстаранаў
Мінска, Брэста, Гомеля, Гродна, Магілёва, Віцебска, Салігорска, Ліды, Маладзечна, Пінска Мозыра, Баранавіч і Бабруйска
Пазначце адрас, каб мы маглі прапанаваць вам самую хуткую дастаўку

Піца, Пірагі
Працоўны час
Панядзелак-Пятніца
09:30 - 21:00
Субота-Нядзеля
10:00 - 21:30
09:30 - 21:00
Субота-Нядзеля
10:00 - 21:30
Кошт дастаўкі ад 3.00
Руб.

#1 Пірог з куранем, вэнджаным сырам і смажанымі грыбамі 850г або 1550г, курынае філе, цыбуля, часнок, перац Чылі, смажаныя шампіньёны, прыправы

#6 Пірог з ялавічынай і зелянінай 850г або 1550г, ялавічына, цыбуля, часнок, перац Чылі, прыправы

#9 Пірог з куранем, таматамі і смажанымі грыбамі 850г або 1550г, курынае філе, цыбуля, часнок, перац Чылі, смажаныя шампіньёны, прыправы

#13 Пірог з бульбай і Асецінскім сырам 700г або 1300г, Асецінскі сыр, адварная бульба, зеляніна, смятана

#15 Пірог з вяленымі таматамі і Асецінскім сырам 650г або 1200г, Асецінскі сыр, вяленыя таматы, базілік

#18 Пірог з зелянінай і Асецінскім сырам 650г або 1200г, Асецінскі сыр, кроп, зяленая цыбуля, смятана

#19 Пірог з кінзой і Асецінскім сырам 650г або 1250г, Асецінскі сыр, твораг, кінза, смятана

#20 Пірог з грыбамі і Асецінскім сырам 670г або 1250г, Асеціснкі сыр, шампіньёны, зеляніна

#42 Піца Барбекю 500г або 800г, соус Барбекю, сыр Мацарэла, бекон, чырвоная цыбуля, таматы Чэры, зеляніна

#43 Піца Сіцылійская (вострая) 500г або 800г, соус, сыр Мацарэла, шампіньёны, Салямі, чырвоная цыбуля, масліны, арэгана

#44 Піца Капрычыоза 500г или 800г, соус, сыр Мацарэла, шампіньёны, таматы Чэры, аліўкі, арэгана

#45 Піца Чатыры сезоны 500г або 800г, соус, сыр Мацарэла, аліўкі, таматы Чэры, вяндліна, шампіньёны, арэгана

#46 Піца Вегетарыянская 500г або 800г, цеста, сыр Мацаарэла, таматы, перац, шампіньёны, масліны

#47 Піца Лясная 500г або 800г, соус, сыр Мацарэла, шампіньёны, бекон, белыя грыбы, марынаваная чырвоная цыбуля, арэгана
17 Тра 2020
Иван
23 Кст 2018
Отвратительно. В пироге тесто сырое, наполнение - слипшаяся кашица с непонятным вкусом. В пицце тесто пропеклось, но вместо части курицы - куски куриной кожи, просто здорово. В целом никакой речи о соусе, жуешь куски лука. Больше никогда.